Waaromislam.nl presenteert …

Acht-delige documentaire over bedevaart van bekeerlingen.

Waaromislam.nl toont Umrah-ervaring bekeerde moslims

Veel moslims dromen er van op een dag Mekka en Medina te mogen bezoeken. Veel Nederlanders hebben daarentegen een negatief beeld van deze plaatsen, mede door hetgeen ze in de krant lezen en op televisie zien. Maar hoe is het voor een bekeerde Nederlandse moslim om hier heen te gaan?

Waaromislam.nl, onderdeel van Stichting Moslimperspectief, presenteert ‘Van Molens naar Mekka’; een documentaire over de reis van twee Nederlandse bekeerlingen. Zij bezochten tijdens Ramadan vorig jaar Saoedi-Arabië om de Umrah, de kleine bedevaart, te verrichten. Twee weken lang verbleven zij in Mekka en Medina voor de Umrah en om te bidden, vasten, en leren over het leven van de profeet Mohammed, vrede zij met hem. Hun verblijf hebben ze vastgelegd op camera om nu te laten zien aan
Nederland! Deze bijzondere documentaire neemt de kijker mee vanaf de voorbereiding tot de terugreis, met unieke beelden en een compleet reisverslag. Zowel voor moslims als niet-moslims een prachtige kans om deze reis van dichtbij mee te maken!

Vanaf 15 januari komt elke vrijdagavond een nieuwe aflevering van de 8-delige documentaire online. We nemen u graag mee op onze reis op www.waaromislam.nl!

https://www.facebook.com/waaromislam


Steun waaromislam.nl

Al onze diensten kosten geld; denk bijvoorbeeld aan video's bewerken, de website onderhouden, informatiemateriaal drukken, reiskosten, opnameapparatuur aanschaffen, de huur, etc. Om deze kosten te dekken doen we een beroep op bijdragen van de moslimgemeenschap. Steunt u ons om de dawah mogelijk te maken? Klik hier om een (maandelijkse) donatie te doen!