Donatie

Het uitnodigen tot de weg van Allah is iets wat wij niet alleen kunnen, ook uw steun is nodig. Allah zegt in hoofdstuk 41:33 van de Koran:

"En wiens woord is beter dan dat van hem die oproept tot Allah en die goede werken verricht, en die zegt: "Voorwaar, ik behoor tot de moslims.""

Een manier om aan deze belangrijke oproep bij te dragen is middels het financieel steunen van waaromislam.nl. Dit kan door maandelijks (middels automatische incasso) een bedrag over te maken.

Wij vragen Allah dit voor u te belonen als een verborgen liefdadigheid. Het is immers overgeleverd dat er op de Dag des Oordeels zeven groepen mensen zullen zijn die door Allah schaduw gegeven zullen worden. één van deze groepen is;

" Iemand die in het geheim liefdadigheid geeft, zodanig dat zijn linkerhand niet weet wat zijn rechterhand gegeven heeft." (Hadith Bukhari en Muslim via Abu Hurairah).

Eenmalige betaling via Ideal

Het mogelijk een eenmalige donatie te doen via IDEAL, na het invoeren van uw gegevens op deze pagina zult u worden doorverwezen naar een pagina van uw bank om de eenmalige donatie te voltooien.

Bedrag in hele euro's a.u.b.

Maandelijkse automatische incasso

Wij nodigen u uit tot deze groep te behoren en via de link hieronder een machtiging af te geven voor een automatische maandelijkse incasso.

Klik hier om de automatische incasso in te vullen